Véres online játékok

Támadó zombik online ingyen flash játék

Vásárolj minél hatékonyabb fegyvereket, és védd meg a bázist a támadó zombiktól!

Zombik támadása online ingyen flash játék

Védd meg a bázist a zombiktól, próbálj életben maradni és szerezz minél jobb fegyvereket!

Mutáns mészárlás online ingyen flash játék

Egy elhagyott bányában találod magad, de nem vagy egyedül. Az egyetlen esélyed a túlélésre, ha sikerül lelőnöd az összes mutáns szörnyet, mielőtt megesznek téged.

Zombiháború online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Ha sokáig húzod, rengeteg új fegyvered és képességed lesz. Lehet játszani klasszikus (classic) és "várvédős" (defence) módban. Előbbiben rohangálunk és lövöldözünk, utóbbiban egy bázist kell védeni, építhetünk barikádot, telepíthetünk ágyúkat. A defence módnak nehéz fokozaton hatalmas hangulata van. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Gyilkos aréna 2. online ingyen flash játék

Azt hiszed, hogy te vagy a Gyilkos aréna mestere? Próbálj életben maradni minél tovább, és lődd le az összes ellenfelet!

Zombi online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Ha sokáig életben maradsz, egyre jobb fegyvereid és képességeid lesznek. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben. Kétszemélyes módban is lehet játszani, együtt (Cooperative), vagy egymás ellen (Death Match). Ilyenkor a "controls" menüpontban állíthatjuk be az irányítást mindkét félnek.

Zombiháború 3. online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Minél több zombit lősz le, annál több új fegyvert és képességet használhatsz. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Barbár párbaj online ingyen flash játék

Győzd le az összes harcost a tornán!

Zombiháború 2. online ingyen flash játék

Minél több zombit lősz le, annál több új fegyvert és képességet használhatsz. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Zombiháború online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Minél több zombit ölsz meg, annál jobb fegyvereid lesznek.


6

autó műszaki adatok | Idézetek