Lego online játékok

Humbug online ingyen flash játék
54%

Találd meg a módját, hogyan juthatsz át a pályákon!

Lego zombik online ingyen flash játék

Védd meg a bázist a zombik támadásától! Építs tornyokat, és lődd le az összes ellenfelet!

Zombiháború online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Ha sokáig húzod, rengeteg új fegyvered és képességed lesz. Lehet játszani klasszikus (classic) és "várvédős" (defence) módban. Előbbiben rohangálunk és lövöldözünk, utóbbiban egy bázist kell védeni, építhetünk barikádot, telepíthetünk ágyúkat. A defence módnak nehéz fokozaton hatalmas hangulata van. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Zombi online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Ha sokáig életben maradsz, egyre jobb fegyvereid és képességeid lesznek. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben. Kétszemélyes módban is lehet játszani, együtt (Cooperative), vagy egymás ellen (Death Match). Ilyenkor a "controls" menüpontban állíthatjuk be az irányítást mindkét félnek.

Zombiháború 3. online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Minél több zombit lősz le, annál több új fegyvert és képességet használhatsz. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Zombiháború 2. online ingyen flash játék

Minél több zombit lősz le, annál több új fegyvert és képességet használhatsz. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Zombiháború online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Minél több zombit ölsz meg, annál jobb fegyvereid lesznek.autó műszaki adatok | Idézetek