Fejlesztős online játékok

Harci robotok online ingyen flash játék

Győzd le az összes ellenséget és építs egyre erősebb harci robotot!

Zombiháború online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Ha sokáig húzod, rengeteg új fegyvered és képességed lesz. Lehet játszani klasszikus (classic) és "várvédős" (defence) módban. Előbbiben rohangálunk és lövöldözünk, utóbbiban egy bázist kell védeni, építhetünk barikádot, telepíthetünk ágyúkat. A defence módnak nehéz fokozaton hatalmas hangulata van. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

A fekete hadművelet online ingyen flash játék

Nyerj meg minden csatát, taktikázz ügyesen és használd a különböző katonai egységeket minél hatékonyabban! Harc közben is lehetőséged van egységek fejlesztésére.

A nagy háború online ingyen flash játék

Nyerj meg minden csatát az Egyesült Királyság, vagy a Német Birodalom élén, ebben az I. világháborús stratégiai játékban! Taktikázz jól és használd a különböző katonai egységeket minél hatékonyabban! Időnként lehetőséged van az egységeid fejlesztésére.

Zombi online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Ha sokáig életben maradsz, egyre jobb fegyvereid és képességeid lesznek. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben. Kétszemélyes módban is lehet játszani, együtt (Cooperative), vagy egymás ellen (Death Match). Ilyenkor a "controls" menüpontban állíthatjuk be az irányítást mindkét félnek.

Bevásárlókocsi online ingyen flash játék

Ugrass minél nagyobbat, forogj és figurázz a levegőben! Fejleszd a bevásárlókocsit!

Zombiháború 3. online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Minél több zombit lősz le, annál több új fegyvert és képességet használhatsz. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Zombiháború 2. online ingyen flash játék

Minél több zombit lősz le, annál több új fegyvert és képességet használhatsz. A "p" gomb megnyomásával megnézheted, hogy hol tartasz a fejlődésben.

Párbaj online ingyen flash játék
17%

Párbajozz, vegyél egyre jobb fegyvereket és legyél a leggyorsabb!

Zombiháború online ingyen flash játék

Lődd le az összes zombit! Minél több zombit ölsz meg, annál jobb fegyvereid lesznek.


...
24

autó műszaki adatok | Idézetek